Kedves Orvoskolléga!

Szeretettel köszöntjük Magyarország legnagyobb orvos-szakmai portálján.

Ezen az oldalon a Promenade Kiadó gondozásában megjelenő orvosszakmai lapok hasábjain elérhető akkreditált továbbképzésekhez tartozó aktuális tesztkérdéseket találja.

A tesztkérdésekkel kapcsolatos további fontos információkért kérjük, kattintson ide!

Egy-egy tesztkérdéssor esetén a kérdések 75%-ának helyes megválaszolásával az adott tanfolyamnál jelzett számú kreditpont szerezhető. A kérdésekre általában egy helyes válasz van. Amennyiben a kérdésre több helyes válasz lehetséges, azt a kérdés után zárójelben jelezzük. Egy-egy tesztkérdéssor megoldása – ami a "Teszt befejezése" gombra kattintással véglegessé válik – egy pecsétszámhoz tartozóan csak egyszer lehetséges.

A tesztkitöltés határidejének lejárta után a tesztet sikeresen kitöltő orvosok adatairól összesítő jelentést küldünk az oftex.hu portálra, ahol a kreditpontok nyilvántartása történik. Az egyetemek ez alapján írják jóvá a kreditpontokat. Mivel ennek adminisztrációja bizonyos időt vesz igénybe, ez magyarázza azt, hogy a megszerzett kreditpontok csak némi késéssel jelennek meg az oftex.hu oldalon.

Önnek tehát nincs más dolga, mint a kérdésekre Ön által helyesnek tartott válasz megjelölése, majd a "Teszt befejezése" gombra való kattintás. Ezt követően a dolgok automatikusan történnek. A megszerzett kreditpontjairól bizonyos idő elteltével az oftex.hu oldalra való név szerinti bejelentkezés után tájékozódhat.

Bízunk benne, hogy ezzel segítjük munkáját. Köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra, ahol legközelebb is várjuk. Jó tanulást, és sikeres tesztmegoldást kívánunk!

Cikk értékelése

Eddig 22 felhasználó értékelte a cikket.

Hozzászólások

Kardos Katalin | 2020-02-01 11:20:09

Tisztelt Szerkesztőség! Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a sikeresen megoldott tesztjeim pontjait, legyen szíves az oftex.hu oldalra feltölteni, mert lejárt a működési engedélyem, amelynek meghosszabbításához a lehető legrövidebb időn belül szükség van az előírt pontok megszerzésére. (250 pont) Ha lehetséges, akkor a teszt leadási határideje előtt legyen szíves feltölteni a sikeresen megszerzett kreditpontokat az oftex.hu oldalra. Köszönettel: Dr. Kardos Katalin

Kiss Katalin | 2020-02-04 13:23:18

T.Szerkesztőség!A 2019.ben megszerzett kreditpontok nem jelentek meg az oftex.hu portálon.Mikorra várható ez?

Tóth Irén | 2020-02-18 10:01:50

Tisztelet Szerkesztőség!Kérem Önöket,hogy a múlt félévben sikeresen kitöltött tesztekért kapott pontokat szíveskedjenek az oftex.hu oldalra feltölteni,mivel működési engedélyemet ez év áprilisában kell megújítanom.köszönettel:Dr Tóth Irén